Wie we zijn.

The Identity Managers hebben ruime praktijkervaring in het geven van organisatorisch advies én het begeleiden van technische implementaties

Inmiddels werken The Identity Managers zo’n vijftien jaar bij overheden, onderwijs- en financiële instellingen, en vele andere commerciële organisaties. Uitdagingen met Identity and Access Management en Governance spelen overigens vaak bij grotere organisaties: daar hebben wij dan ook de meeste ervaring. Tijdens deze jaren gaven wij organisatieadvies én deden wij praktijkervaring op in IAM, maar ook in de overige facetten van IT. Zo kunnen we u zowel adviseren als begeleiden bij implementaties.

Heldere communicatie

Wij vinden het belangrijk om duidelijke taal te spreken en helder zaken te doen: zo weet u wat u aan ons heeft. Wij stellen ons daarbij op als partner. Dat betekent dat als we een beter idee hebben, we dat idee met u delen. Zo werken we samen om uw toegangs- en beveiligingsproblemen uit de wereld te helpen.

“Wij geloven dat de wereld beter wordt als complexe problemen van mensen begrijpelijk worden gemaakt. Zo wordt complexiteit namelijk beheersbaar en worden eventuele uitdagingen opgelost.”