IAM Quickscan.

Besteedt u al aandacht aan IAM en IGA en wilt u een onafhankelijk advies over het volwassenheidsniveau? Check onze IAM Quickscan.

De Quickscan geeft inzicht in het volwassenheidsniveau van uw IAM op verschillende onderdelen. U krijgt advies over hoe IAM en IGA naar een hoger niveau gebracht kunnen worden.

Wat is de IAM Quickscan?

Aan de hand van een Quickscan maken wij in een kort tijdsbestek de verbeterpunten inzichtelijk en brengen het volwassenheidsniveau in beeld. Hierbij kijken we naar verschillende onderdelen zoals governance, identity life cycle en geautomatiseerd toegangsbeheer. Zo bent u op de hoogte van hoe uw organisatie ervoor staat en wordt u in staat gebracht uw Identity & Access Management verder te professionaliseren.

De 4 stappen van de IAM Quickscan

  1. Gezamenlijk assessment van wat belangrijk voor u is en wat de grootste risico’s zijn voor uw organisatie en uw branche.
  2. Data-analyse van de aanwezige informatie, zoals beschrijvingen van processen en  eigenaren.
  3. Interviews en workshops om ontbrekende informatie te verkrijgen en de toepassing van uw processen te begrijpen.
  4. Technische scan van de huidige systemen en data.

U ontvangt van ons een helder adviesrapport. Hiermee weet u hoe u er voor staat en waarmee u verder kunt.

Onze specialisten helpen organisaties bij het verbeteren en optimaliseren van hun Identity & Access Management. Op technisch én organisatorisch vlak. We werken pragmatisch, degelijk en met de klant centraal.

“U ontvangt een helder adviesrapport waarmee u verder kunt.”

Zeker weten dat u in control bent?

The Identity Managers begeleiden u graag bij het in kaart brengen en optimaliseren van uw beleid en processen, en bij het implementeren of verbeteren van uw technische implementatie. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.