Onze partners.

The Identity Managers bieden zowel een technische als een organisatorische oplossing.

Om controle te krijgen over uw organisatie, beveiliging en toegang, raden The Identity Managers aan om processen en beleid helder te krijgen en te structureren. We raden u ook aan om deze processen en beleid vast te leggen in een technische oplossing. Zo gaat u eveneens efficiënter werken.

Wij werken vanuit het principe: wij geven geen advies als we het niet kunnen implementeren en we implementeren niets waarover we geen advies kunnen geven. Wij bieden dus hands-on kennis en ervaring om Identity and Access Management en Governance direct te inbedden in uw organisatie.

Technische oplossingen

Nadat we uw toegangs- en identiteitsuitdagingen hebben doorgrond en een oplossing hebben voorgesteld, stellen we de technische oplossing voor. Voor die technologie werken wij samen met partners. De huidige partners worden hieronder benoemd. Wij ontwerpen na keuze van technologie de inrichting, zodat die past bij uw snel veranderende systeemlandschappen. Zo realiseren we een toekomstbestendige implementatie.

Onze organisatie is continu in ontwikkeling. Mocht uw gewenste technologie er nog niet tussen staan, dan horen wij dat uiteraard ook graag. Zo kunnen we met u meedenken en u de beste oplossing bieden.

“Hands-on organisatorisch advies combineren we met technische implementaties”

One Identity

One Identity is een IAM-oplossing die door onderzoeksbureau Gartner als leider in de markt wordt aangewezen op het gebied van Identity Governance and Administration (IGA). De oplossing bestaat uit meerdere facetten, zoals Identity Governance, Access Management en Privileged Access Management.

De belofte van One Identity is het wegnemen van complexiteit en tijdrovende processen die te maken hebben met het beheren van toegang en beveiliging en het bereiken van optimale controle over uw identiteiten, systemen en uw risico’s. Daarvoor biedt One Identity standaard configureerbare koppelingen met zeer diepe integratie aan voor veel complexe applicaties. Daarnaast integreren zij de identity governance met oplossingen voor uw meest risicovolle accounts en voor logging van gebruik en toegang tot al uw systemen en data.

Okta is een cloud gebaseerde Identity & Access Management oplossing. Benoemd door Gartner tot marktleider voor Access Management-oplossingen, stelt Okta organisaties in staat om hun personeel, klanten en partners veilige toegang te bieden tot digitale middelen als systemen en applicaties. Naast gebruikersauthenticatie en (adaptive) MFA richt Okta zich ook op het beveiligen van de toegang tot API’s, het beheren van de interne en externe identiteiten via Life Cycle Management en specifiek het beveiligen van de identiteit en het verbeteren van de digitale beleving van klanten.

Door het bieden van een grote verscheidenheid aan Identity and Access Management mogelijkheden en out-of-the-box connectoren voor on-premise en cloud applicaties biedt Okta een uitgebreid en flexibel platform dat zorgt voor een snelle implementatie en korte time-to-market.

Wij willen dat u op de meest betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke manier toegang krijgt tot uw IT-omgeving. Door samen te werken met HYPR kunnen wij u dit bieden. HYPR beschikt over de best of breed Multi-Factor Authentication-oplossing (MFA). Deze oplossing stelt u in staat om op een buitengewoon veilige manier in te loggen op uw systemen. Waar andere MFA-oplossingen in hun authenticatieproces doorgaans gebruik maken van wachtwoorden, heeft HYPR een baanbrekend product op de markt gezet waardoor het mogelijk is om toegang tot IT-systemen te verkrijgen zónder gebruik te hoeven maken van fraudegevoelige inloggegevens. De missie van HYPR is dan ook: een wereld zonder wachtwoorden creëren (True Passwordless MFA®)! Daarnaast beschikt de MFA-oplossing van HYPR over Desktop MFA. Met deze onderscheidende functionaliteit geeft u uw medewerkers op uiterst veilige wijze toegang tot bijvoorbeeld hun desktop, laptop of digitale werkplek.

We vervangen het gebruik van wachtwoorden door de zeer breed inzetbare applicatie van HYPR. Hierbij richten we ons niet alleen op het buitenhouden van gebruikers en personen met verkeerde bedoelingen, maar beschermen wij u bij alles wat u doet.