Onze partners.

The Identity Managers bieden zowel een technische als een organisatorische oplossing.

Om controle te krijgen over uw organisatie, beveiliging en toegang, raden The Identity Managers aan om processen en beleid helder te krijgen en te structureren. We raden u ook aan om deze processen en beleid vast te leggen in een technische oplossing. Zo gaat u eveneens efficiënter werken.

Wij werken vanuit het principe: wij geven geen advies als we het niet kunnen implementeren en we implementeren niets waarover we geen advies kunnen geven. Wij bieden dus hands-on kennis en ervaring om Identity and Access Management en Governance direct te inbedden in uw organisatie.

Technische oplossingen

Nadat we uw toegangs- en identiteitsuitdagingen hebben doorgrond en een oplossing hebben voorgesteld, stellen we de technische oplossing voor. Voor die technologie werken wij samen met partners. De huidige partners worden hieronder benoemd. Wij ontwerpen na keuze van technologie de inrichting, zodat die past bij uw snel veranderende systeemlandschappen. Zo realiseren we een toekomstbestendige implementatie.

Onze organisatie is continu in ontwikkeling. Mocht uw gewenste technologie er nog niet tussen staan? Dan horen wij dat uiteraard ook graag. Zo kunnen we met u meedenken en u de beste oplossing bieden.

“Hands-on organisatorisch advies combineren we met technische implementaties”

One Identity

One Identity is een IAM-oplossing die door onderzoeksbureau Gartner als leider in de markt wordt aangewezen op het gebied van Identity Governance and Administration (IGA). De oplossing bestaat uit meerdere facetten, zoals Identity Governance, Access Management en Privileged Access Management.

De belofte van One Identity is het wegnemen van complexiteit en tijdrovende processen die te maken hebben met het beheren van toegang en beveiliging en het bereiken van optimale controle over uw identiteiten, systemen en uw risico’s. Daarvoor biedt One Identity standaard configureerbare koppelingen met zeer diepe integratie aan voor veel complexe applicaties. Daarnaast integreren zij de identity governance met oplossingen voor uw meest risicovolle accounts en voor logging van gebruik en toegang tot al uw systemen en data.

Omada

Omada helpt organisaties om duurzaam te voldoen aan wet- en regelgeving, om risicoblootstelling te verminderen en autorisatiebeheer te automatiseren. De oplossingen van Omada bieden efficiënte controle over de toegang van gebruikers tot applicaties en gegevens – verlaging van IT-kosten en resource-intensieve beheerprocessen

Omada is de enige Europese partij die door onderzoeksbureau Gartner wordt aangemerkt als marktleider op het gebied van Identity Governance and Administration (IGA). Omada is opgericht in 2000, wereldwijd actief en levert oplossingen via een netwerk van vakkundige partners. Omada kenmerkt zich als een vertrouwde adviseur en volwaardige partner voor de klant en biedt geavanceerde oplossingen voor identiteitsbeheer aan organisaties met de grootste en meest complexe IT-infrastructuren ter wereld. Daarnaast heeft Omada als enige aanbieder een volwaardige managed service IGA oplossing in de cloud.

Okta is een cloud gebaseerde Identity & Access Management oplossing. Benoemd door Gartner tot marktleider voor Access Management-oplossingen, stelt Okta organisaties in staat om hun personeel, klanten en partners veilige toegang te bieden tot digitale middelen als systemen en applicaties. Naast gebruikersauthenticatie en (adaptive) MFA richt Okta zich ook op het beveiligen van de toegang tot API’s, het beheren van de interne en externe identiteiten via Life Cycle Management en specifiek het beveiligen van de identiteit en het verbeteren van de digitale beleving van klanten.

Door het bieden van een grote verscheidenheid aan Identity and Access Management mogelijkheden en out-of-the-box connectoren voor on-premise en cloud applicaties biedt Okta een uitgebreid en flexibel platform dat zorgt voor een snelle implementatie en korte time-to-market.

The Identity Managers