Onze klanten.

Wij staan voor duurzame samenwerkingen. We zorgen ervoor dat uw IT-omgeving beschermd is, dat uw organisatie aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, en dat uw probleem écht wordt opgelost.

Partnerschap, ondernemerschap en drive. Zowel onze klanten als wijzelf werken samen vanuit deze speerpunten. We gaan pragmatisch en praktisch te werk en maken processen eenvoudig. Door middel van duidelijke communicatie delen we kennis met onze klanten. Hierdoor raken zij volledig vertrouwd met hun eigen IT-beveiligingsoplossingen en informatiebeveiliging in het algemeen.

Focus op IT-security en wetgeving

IT-security is ontzettend belangrijk voor onze klanten. De grote enterprises met wie wij samenwerken zijn vaak beursgenoteerd en moeten aan de strengste wetgeving voldoen. Zo worden veel bedrijven in de financiële sector gedwongen om hun IT-beveiliging perfect voor elkaar te hebben. Andere bedrijven werken met ons samen omdat zij vanuit hun eigen beleid een focus hebben op IT-security. Uiteindelijk gaan wij voor langdurige partnerschappen, waarin we de klant niet alleen adviseren, maar ze met praktische oplossingen zélf deskundig laten worden.

Het voorkomen van misbruik in uw IT-omgeving

Los van het feit dat onze klanten aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen en hun certificeringen willen behalen én behouden, is het ook van uiterst belang dat hun veiligheidsrisico’s zoveel mogelijk zijn beperkt. Zonder de juiste IT-beveiliging loopt u kans dat data gestolen of verkeerd gebruikt wordt.

Ook kan het zo zijn dat mensen ongeautoriseerde handelingen kunnen uitvoeren, waardoor ze de kans krijgen om geld of goederen afhandig te maken. Daarnaast willen bedrijven dat hun medewerkers ongecompliceerd kunnen werken via geautomatiseerde en veilige processen. Wij zorgen ervoor dat dit tot in de puntjes geregeld wordt.

CZ helpen en adviseren wij bij het ontwikkelen en implementeren van hun IAM-strategie. Daarnaast verlenen The Identity Managers doorlopend ondersteuning bij het onderhouden en beheren van de IAM-processen en oplossing van CZ.

Wij hebben onder andere de upgrade uitgevoerd van hun verouderde Quest-software naar de geheel vernieuwde versie van One Identity Manager. Ook ondersteunen wij CZ met de implementatie van een zeer compleet rolmodel op basis van het Role Based Access Control principe, zodat zij doorlopend in control zijn over autorisaties en voldoen aan wet- en regelgeving.

Op deze manier dragen The Identity Managers doorlopend bij aan de compliance en informatiebeveiliging van CZ.

Rabobank ondersteunen wij bij het onderhouden en doorlopend verbeteren van hun One Idenity Manager IAM-oplossing.

Onze experts bieden begeleiding en opleiding aan Rabobank medewerkers binnen de DevOps-teams. Wij werken mee binnen de teams en dragen on the job kennis over aan de Rabobank organisatie.

Op deze manier dragen The Identity Managers bij aan het IAM Maturity level van de Rabobank en de wijze waarop de Rabobank invulling geeft aan IT-Security, compliance en gebruikersgemak.

Athora Netherlands beheert en verbetert structureel zelf hun One Identity Manager oplossing. Toch zijn er momenten dat zij zaken willen oppakken, of dat er zich incidenten voordoen waarbij hulp van een expert welkom is. Op die momenten staan onze consultants Athora Netherlands gepland of ongepland bij, zodat ze zelf alle situaties aankunnen.

Op deze manier helpen The Identity Managers het IAM-team binnen Athora Netherlands zelf steeds meer grip te krijgen op rechten van gebruikers binnen hun IT-landschap.

Jumbo Supermarkten ondersteunen wij bij het vormgeven en verbeteren van hun IAM-strategie en bij het doorlopend optimaliseren van de technische oplossing en de aansluiting op de dynamische processen binnen de Jumbo organisatie. The Identity Managers zorgen dat alle medewerkers, van het hoofdkantoor tot aan de kassa’s, de beschikking hebben over de juiste rechten op het juiste moment.

Jumbo maakt gebruik van onze diensten Technisch Applicatiebeheer, Autorisatiebeheer en 24/7 Support Services. Daarnaast ondersteunen wij Jumbo Supermarkten met de kennis, kunde en ervaring die nodig is voor het bereiken van de doelstellingen in hun IAM-strategie.

Op deze manier dragen The Identity Managers doorlopend bij aan kostenbesparing, efficiency en compliance voor Jumbo Supermarkten.