Access Management.

Is de gebruiker van uw systeem écht wie hij zegt dat hij is? Met gecentraliseerd Access Management houdt u maximale controle over toegangsverzoeken.

Organisaties benutten lang niet altijd alle voordelen van Access Management. Door Access Management te centraliseren helpen wij bedrijven om dit proces gebruiksvriendelijker en veiliger in te zetten.

Wat is Access Management?

Access Management of authenticatiebeheer omvat alle processen en technieken die gebruikt worden voor het authentiseren van gebruikers en systemen. U stelt ermee vast of iemand die een toegangsverzoek doet ook daadwerkelijk is wie hij zégt dat hij is. Access Management is overal, maar vaak kunnen organisaties het nog op veel punten verbeteren. Denk hierbij aan toepassingen als Adaptive Authentication, Single Sign-On (SSO), Multi-Factor Authentication (MFA) en Passwordless.

Centrale Authenticatie voor de veiligste Access Management-processen

Met Centrale Authenticatie bieden wij organisaties oplossingen om hun Access Management aanzienlijk te versterken. Gecentraliseerd Access Management wordt steeds populairder, omdat u één groot overzicht van alle toegangsverzoeken in uw digitale omgeving creëert. Alle relevante informatie uit verschillende applicaties wordt binnen één systeem opgeslagen, waardoor u over allerlei slimme functionaliteiten beschikt die gebaseerd zijn op conclusies uit enorm veel data. Hierdoor bent u in staat om veel nauwkeuriger vast te stellen of iemand daadwerkelijk is wie hij zegt dat hij is en kunt u tegelijkertijd de gebruiksbeleving sterk optimaliseren.

Voor gecentraliseerd Access Management werken wij samen met Okta.

Wij werken met het product Okta voor het implementeren van Centrale Authenticatie bij klanten. Okta is een cloud-gebaseerde Identity & Access Management-oplossing die organisaties in staat stelt om personeel, partners en klanten een veilige toegang te bieden tot hun digitale systemen en applicaties. Okta is ontzettend gebruiksvriendelijk. De gebruiker heeft namelijk te maken met slechts één interface. Met Context-Based Adaptive MFA kijkt Okta naar verschillende gegevens om te bepalen of en op basis waarvan er toegang wordt verleend.

Okta is door Gartner benoemd tot marktleider van authenticatie-oplossingen. Waarom wij Okta gebruiken voor Access Management? Omdat dit de best-of-breed-oplossing is. Het is proven technology, enterprise-ready en het wordt door miljoenen gebruikers wereldwijd omarmd.